Touringbarcelona.com

Touringbarcelona.com

Tour

Durant aquest tour, descobriràs a Salvador Dalí, un dels artistes més influents de l’Art Modern, el seu Teatre museu, el seu poble natal Figueres, i Girona, una de les Ciutats més boniques de Catalunya. Si ets un amant de l’art, aquesta és una bona oportunitat per, no només conèixer-l de veritat i comprendre’l, però també per entendre l’Art Modern i per què és tan important en la seva història i desenvolupament. Gaudeix coneixent casa teva.

La durada d’aquest tour es pot variar perquè encaixi millor amb les teves necessitats.

Salvador Dalí

Un artista remarcable, únic i inimitable. No només va influenciar i empènyer l’Art Modern cap a nous horitzons, també va viure una vida realment peculiar, una manera de veure i entendre el món que val la pena descobrir. Els seus interessos dins l’art eren molt variats, a la vegada que lligats entre si, convergint en un univers creat per ell mateix i que va aconseguir preservar de manera excepcional perquè el món el descobrís.

Teatre Museu Dalí

Situat a Figueres, la ciutat Natal de Dalí, aquest és un museu únic al món, de fet és un teatre a on l’obra que s’hi representa és el museu. Concebut de manera única per Dalí perquè el visitant decideixi, per si mateix, l’ordre en què vol veure les obres que s’hi exposen, quasi obligant-te que en facis, del seu univers, el teu propi. Descobreix, en aquest museu, a un dels artistes més importants de l’Art Modern i la seva personal visió del món.

Figueres

Aquesta és la ciutat natal de Dalí, és molt acollidora i val la pena descobrir-la, ja que la zona més bonica està a tocar del museu. Si tens temps, també hi ha altres museus que val la pena visitar.

Girona

Aquesta bonica i acollidora ciutat d’aire mediterrani, va ser fundada pels Romans a finals del s.I aC, a on hi havia un assentament, també romà, per a protegir un encreuament de camins de la Via Augusta amb Empúries. Descobreix per què era tan important i altres coses interessants durant aquesta visita, gaudeix coneixent millor casa teva.

També, aquí s’hi va filmar una bona part de la popular sèrie de televisió Joc de Trons, si ets un fan de la sèrie, t’agradarà descobrir-ne els llocs.

Aquest tour no requereix entrades a Girona. De totes maneres, és possible que vulguis visitar l’interior d’alguna església, de la Catedral o d’algun altre equipament que sí que requereixi entrada, et pots decidir i comprar-les al moment.

Durada del tour 9h*

 • Aquest tour requereix transport privat.
 • Prova el pa de tres crostons de Figueres, dissenyat per Dalí i únic al món.

Horaris

· És recomanable començar aquest tour d’hora al matí.

· Aquest tour està disponible cada dia de l’any.

 · Hi ha alguns edificis i equipaments d’interès en aquesta zona que requereixen entrades. Encara que no són imprescindibles, pots decidir-te i comprar-les al moment.

· Alguns restaurants tradicionals poden requerir reserva prèvia.

Preu

350

+ Entrades

+ Transport

 

Reserves

Teatre Museu Dalí · Girona

9 + 6 =

No soc un Robot  : )

Tour

350

Touring Barcelona

Entrades

13

Per persona*

Les entrades del museu són gratuïtes pels menors de 15 anys.

Touring Barcelona

Transport

Aquest tour requereix transport.

Clica aquí per a veure les opcions disponibles.

Touring Barcelona

Fet a mida

Tots els tours poden ser modificats perquè encaixin millor amb les teves necessitats.

Clica aquí per a crear-te el teu propi tour.

Touring Barcelona

Polítiques de Reserva
Preu del Tour
 • El preu del tour és per grup.
 • El preu marcat en aquesta pàgina és el preu de la visita guiada pel grup, que no varia, tant si sou més com si sou menys persones, excloent-ne el preu de les entrades, transport i qualsevol altre cost per activitat que vulgueu realitzar durant el tour.
 • El cost total del tour serà el preu marcat a la pàgina més el cost de les entrades, transport i qualsevol altre cost derivat d’activitats que decidiu fer durant el seu transcurs.
 • Tots els tours es poden modificar perquè encaixin millor amb les vostres necessitats i preferències. Els pots estendre i, en alguns casos, fer-los més curts. No tots els tours es poden realitzar amb menys temps de l’indicat o recomanat.
 • Aquest preu és per tour privat, si ets un agent o agència de viatges, contacta amb mi per a més informació.
Entrades
 • És necessiten entrades per visitar el Teatre Museu Dalí.
 • El preu de les entrades no està inclòs en el preu del tour.
 • El preu de les entrades s’ha de sumar al cost del tour.
 • El preu de les entrades és per persona.
 • El preu de les entrades està establert per part de l’administració dels museus, monuments i equipaments que es visiten, i no per touringbarcelona.com.
 • El preu de les entrades està subjecte a possibles canvis sense previ avís, sempre establerts per les administracions que les regulen.
 • Els nens, fins a certa edat i jubilats podrien tenir descomptes o gratuïtats en les entrades, sempre depenent de les condicions dels llocs que es visiten.
 • Les entrades podrien no ser reemborsables o canviades d’hora. En molts casos no ho són, i sempre depèn de les seves respectives administracions.
 • Si hi ha cap descompte disponible al moment de la compra de les entrades, se us aplicarà, ja que touringbarcelona.com no es lucra amb els preus de les entrades.
Transport
 • Aquest tour requereix transport privat, fes clic aquí o entra a la secció de transport per a veure les opcions disponibles.
 • El transport no està inclòs al preu del tour.
 • Touringbarcelona.com no es lucra amb el transport, si hi ha alguna mena de descompte disponible, se us aplicarà.
Cancel·lacions
 • Touringbarcelona.com no reemborsa els tours per cancel·lacions. De totes maneres, en alguns casos, especialment de força major, es podria valorar un reemborsament sempre presentant-ne un justificant oficial.
 • Podria no ser possible reprogramar un tour per canvi d’horari, ja que està subjecte a disponibilitat. Aquest és un negoci gestionat per una sola persona, així que no puc garantir disponibilitat per a poder canviar la visita d’hora. També, és possible que les entrades d’alguns museus, monuments o equipaments no ofereixin la possibilitat de canviar d’hora, i que es perdessin en cas de no ser usades. De totes maneres, faré tot el possible per a poder-ho aconseguir.
 • En cas d’oferir un reemborsament per cancel·lació, qualsevol comissió aplicada touringbarcelona.com pel mètode escollit de pagament no seria reemborsada.
Negoci Just
 • Aquest és un negoci operat per una sola persona.
 • Soc Guia Oficial de Turisme de Catalunya.
 • Totes les polítiques han estat reflexionades basant-me en un entorn de negoci sostenible i son essencials perquè pugui funcionar.
 • La font d’ingressos i lucre de touringbarcelona.com és la de les visites guiades pròpiament. No em lucro d’altres serveis com l’especulació d’entrades o de mitjans de transport.
 • Confio en la meva experiència i coneixement, així com en el compromís cap a vosaltres, els meus clients, de donar el millor de mi per a oferir-vos grans experiències.
 • Això, per mi, no és només una feina, aquesta és una de les meves passions. Arribar a ser guia de turisme professional és un dels meus majors desitjos assolits.

 

Tours a Barcelona

Fora de Barcelona

Tours Enològics

Tours Destacats

Tours a Barcelona

Fora de Barcelona

Tours Enològics

Tours Destacats