Touringbarcelona.com

Touringbarcelona.com

Tour

El massís de Montserrat i el seu monestir són una experiència màgica. Que ha sigut visitat per peregrins i curiosos d’arreu del món des de fa més de dos mil anys. Descobreix les seves històries i llegendes al llarg d’un tour que et sorprendrà.

Després, anirem cap a les caves Rovellats, a l’Alt Penedès per a visitar-la. Aprendrem moltes coses sobre el Cava i el vi d’aquestes terres mentre gaudim dels seus productes en un entorn fantàstic que t’agradarà descobrir. Gaudeix coneixent casa teva.

La durada d’aquest tour, com la majoria, es pot variar perquè encaixi millor amb les teves necessitats.

Montserrat

Aquest massís va ser format de manera natural fa milions d’anys i és considerat el cor de la terra. Sabies que aleshores era un llac quasi tan gran com un mar? Descobreix com va passar i moltes coses més durant aquesta visita.

Rovellats

La història d’aquest celler es remunta a més de cinc-cents anys, i està situada all mig de les seves pròpies vinyes. El celler, que ara és una cava, és part d’una antiga colònia de la mateixa propietat, que la fa única, i a on hi trobaràs un munt de sorpreses.

Hi visitarem la zona de producció, que és part d’un recinte envoltat de jardins d’estil Modernista dels que gaudiràs mentre tastes alguns dels seus Caves i vins.

El Penedès

Envoltada de serralades, i protegida pel massís de Montserrat, les vinyes del Penedès ofereixen gran riquesa de paisatges de remarcable bellesa.

La qualitat i varietat dels seus raïms fan possible elaborar vins i escumosos de gran qualitat. Sabies que els Romans, fa més de dos mil anys, quan van arribar a aquestes terres, s’hi van quedar atrets per la varietat i qualitat dels seus raïms? Descobreix això i molt més en aquest tou

Cava

El Cava és un producte nascut en aquestes terres i amb més d’un segle i mig d’història. Tècnicament, és un escumós en mètode tradicional, de doble fermentació i envelliment a l’ampolla. Deixa’t enamorar per aquest escumós de tradició centenària mentre descobreixes la seva història.

Vi

Sabies que aquesta terra és de gran tradició vitivinícola, i que els vins més exquisits que aquí s’hi elaboraven eren els blancs i sobretot els rosats? Descobreix la seva història, i com aquesta indústria s’ha sabut adaptar als canvis dels temps, gaudeix coneixent els productes de casa teva.

Durada del tour 8h*

 • Aquest tour requereix transport privat.
 • La selecció de Caves i vins es pot variar perquè encaixi millor amb les teves preferències. 

Horaris

· PRIMAVERA I ESTIU:

de 07:00h a 15:00h

· TARDOR I HIVERN:

de 09:00h a 13:00h

*demana informació fora d’aquests horaris

· Aquest tour està disponible cada dia de l’any.

· També hi ha l’opció de pujar al monestir de Montserrat amb el telefèric o en cremallera.

· Hi ha altres cellers que pots visitar. Et pots decidir i comprar-les al moment.

· Hi ha altres atraccions recomanables, com el museu de Montserrat o el funicular de Sant Joan entre d’altres, que requereixen bitllets o entrades. Et pots decidir i comprar-les al moment.

· Aquesta regió és també coneguda per la qualitat dels seus restaurants.

Preu

320

+ Entrades

+ Transport

 

Reserves

Montserrat i Vi

13 + 14 =

No soc un Robot  : )

Tour

320

Touring Barcelona

Entrades

15

Per persona*

Aquest preu és aproximat, ja que hi ha diferents opcions de tasts per a escollir que poden incloure pica-pica.

Les entrades es poden pagar al celler o la cava.

Touring Barcelona

Transport

Aquest tour requereix transport privat.

Clica aquí per a veure les opcions disponibles.

Touring Barcelona

Fet a mida

Tots els tours poden ser modificats perquè encaixin millor amb les teves necessitats.

Clica aquí per a crear-te el teu propi tour.

Touring Barcelona

Polítiques de Reserva
Preu del Tour
 • El preu del tour és per grup.
 • El preu marcat en aquesta pàgina és el preu de la visita guiada pel grup, que no varia, tant si sou més com si sou menys persones, excloent-ne el preu de les entrades, transport i qualsevol altre cost per activitat que vulgueu realitzar durant el tour.
 • El cost total del tour serà el preu marcat a la pàgina més el cost de les entrades, transport i qualsevol altre cost derivat d’activitats que decidiu fer durant el seu transcurs.
 • Tots els tours es poden modificar perquè encaixin millor amb les vostres necessitats i preferències. Els pots estendre i, en alguns casos, fer-los més curts. No tots els tours es poden realitzar amb menys temps de l’indicat o recomanat.
 • Aquest preu és per tour privat, si ets un agent o agència de viatges, contacta amb mi per a més informació.
Entrades
 • Aquest tour no requereix entrades. De totes maneres, durant el seu transcurs, pot ser que vulgueu visitar algun lloc que en requereixi, podeu decidir-vos i comprar-les al moment. 
 • El preu de les entrades no està inclòs en el preu del tour.
 • El preu de les entrades s’ha de sumar al cost del tour.
 • El preu de les entrades és per persona.
 • El preu de les entrades està establert per part de l’administració dels museus, monuments i equipaments que es visiten, i no per touringbarcelona.com.
 • El preu de les entrades està subjecte a possibles canvis sense previ avís, sempre establerts per les administracions que les regulen.
 • Els nens, fins a certa edat i jubilats podrien tenir descomptes o gratuïtats en les entrades, sempre depenent de les condicions dels llocs que es visiten.
 • Les entrades podrien no ser reemborsables o canviades d’hora. En molts casos no ho són, i sempre depèn de les seves respectives administracions.
 • Si hi ha cap descompte disponible al moment de la compra de les entrades, se us aplicarà, ja que touringbarcelona.com no es lucra amb els preus de les entrades.
Transport
 • Aquest tour requereix transport privat, fes clic aquí o entra a la secció de transport per a veure les opcions disponibles.
 • El transport no està inclòs al preu del tour.
 • Touringbarcelona.com no es lucra amb el transport, si hi ha alguna mena de descompte disponible, se us aplicarà.
Cancel·lacions
 • Touringbarcelona.com no reemborsa els tours per cancel·lacions. De totes maneres, en alguns casos, especialment de força major, es podria valorar un reemborsament sempre presentant-ne un justificant oficial.
 • Podria no ser possible reprogramar un tour per canvi d’horari, ja que està subjecte a disponibilitat. Aquest és un negoci gestionat per una sola persona, així que no puc garantir disponibilitat per a poder canviar la visita d’hora. També, és possible que les entrades d’alguns museus, monuments o equipaments no ofereixin la possibilitat de canviar d’hora, i que es perdessin en cas de no ser usades. De totes maneres, faré tot el possible per a poder-ho aconseguir.
 • En cas d’oferir un reemborsament per cancel·lació, qualsevol comissió aplicada touringbarcelona.com pel mètode escollit de pagament no seria reemborsada.
Negoci Just
 • Aquest és un negoci operat per una sola persona.
 • Soc Guia Oficial de Turisme de Catalunya.
 • Totes les polítiques han estat reflexionades basant-me en un entorn de negoci sostenible i son essencials perquè pugui funcionar.
 • La font d’ingressos i lucre de touringbarcelona.com és la de les visites guiades pròpiament. No em lucro d’altres serveis com l’especulació d’entrades o de mitjans de transport.
 • Confio en la meva experiència i coneixement, així com en el compromís cap a vosaltres, els meus clients, de donar el millor de mi per a oferir-vos grans experiències.
 • Això, per mi, no és només una feina, aquesta és una de les meves passions. Arribar a ser guia de turisme professional és un dels meus majors desitjos assolits.

 

Tours a Barcelona

Fora de Barcelona

Tours Enològics

Tours Destacats

Tours a Barcelona

Fora de Barcelona

Tours Enològics

Tours Destacats