Touringbarcelona.com

Touringbarcelona.com

Tour

Visita dos cellers o caves mentre descobreixes el Penedès, la regió vitivinícola més important de Catalunya per la seva capacitat de producció i varietat de raïms de qualitat. Si ets un amant del vi o els escumosos, no et perdis aquesta oportunitat de descobrir una de les zones vitivinícoles més importants del món. Gaudeix coneixent casa teva.

Aquesta regió és també coneguda per la remarcable qualitat de molts dels seus restaurants, encara que segurament ja ho sabies. Depèn de tu si vols si també vols incloure un restaurant al tour.

Pots fer que aquest tour sigui de vi o de Cava, o dels dos, ja que un gran nombre de cellers produeixen els dos, encara que en cellers separats, ja que les regulacions prohibeixen produir Cava i vi en el mateix equipament, encara que segur que això també ja ho sabies.

La durada d’aquest tour, com la majoria, es pot variar perquè encaixi millor amb les teves necessitats.

El Penedès

Envoltada de muntanyes i serralades, i protegida pel massís de Montserrat, les vinyes del Penedès ofereixen gran riquesa de paisatges de remarcable bellesa.

La qualitat i varietat dels seus raïms fan possible elaborar vins i escumosos de gran qualitat. Sabies que els Romans, fa més de dos mil anys, quan van arribar a aquestes terres, s’hi van quedar atrets per la varietat i qualitat dels seus raïms? Descobreix això i molt més en aquest tour.

Cava

El Cava és un producte nascut en aquestes terres i amb més d’un segle i mig d’història. Tècnicament, és un escumós en mètode tradicional, de doble fermentació i envelliment a l’ampolla. Deixa’t enamorar per aquest escumós de tradició centenària mentre descobreixes la seva història.

Vi

Sabies que aquesta terra és de gran tradició vitivinícola, i que els vins més exquisits que aquí s’hi elaboraven eren els blancs i sobretot els rosats? Descobreix la seva història, i com aquesta indústria s’ha sabut adaptar als canvis dels temps, gaudeix coneixent els productes de casa teva.

Durada del tour 5h*

 • Aquest tour requereix transport privat.
 • La selecció de Caves i vins es pot variar perquè encaixi millor amb les teves preferències. 

Horaris

· PRIMAVERA I ESTIU:

de 07:00h a 15:00h

· TARDOR I HIVERN:

de 09:00h a 13:00h

*demana informació fora d’aquests horaris

· Aquest tour està disponible cada dia de l’any.

Preu

220

+ Entrades

+ Transport

 

Reserves

Penedès 5h

2 + 14 =

No soc un Robot  : )

Tour

220

Touring Barcelona

Entrades

35

Per persona*

Aquest preu és aproximat, ja que hi ha diferents opcions de tasts per a escollir que poden incloure pica-pica.

Les entrades es poden pagar al celler o la cava.

Touring Barcelona

Transport

Aquest tour requereix transport privat.

Clica aquí per a veure les opcions disponibles.

Touring Barcelona

Fet a mida

Tots els tours poden ser modificats perquè encaixin millor amb les teves necessitats.

Clica aquí per a crear-te el teu propi tour.

Touring Barcelona

Polítiques de Reserva
Preu del Tour
 • El preu del tour és per grup.
 • El preu marcat en aquesta pàgina és el preu de la visita guiada pel grup, que no varia, tant si sou més o menys persones, excloent-ne el preu de les entrades, transport i qualsevol altre cost per activitat que volgueu realitzar durant el tour.
 • El cost total del tour serà el preu marcat a la pàgina més el cost de les entrades, transport i qualsevol altre cost derivat d’activitats que decidiu fer durant el seu transcurs.
 • Tots els tours es poden modificar perquè encaixin millor amb les vostres necessitats. Els pots estendre i, en alguns casos, fer-los més curts. No tots els tours es poden realitzar amb menys temps de l’indicat o recomanat.
 • Aquest preu és per tour privat, si ets un agent o agència de viatges, contacta amb mi per a més informació.
Entrades
 • El preu de les entrades dels cellers i caves amb els tasts no estan inclosos en el preu del tour.
 • Les entrades i tasts dels cellers i caves es poden pagar al moment de la visita, ja que hi ha diverses opcions per triar, i que podrien incloure pica-pica com embotit i formatges.
 • El preu de les entrades s’ha de sumar al cost del tour.
 • El preu de les entrades és per persona.
 • El preu de les entrades és establit per part de l’administració dels museus, monuments i equipaments que es visiten, i no per touringbarcelona.com.
 • El preu de les entrades està subjecte a possibles canvis sense previ avís, sempre establerts per les administracions que les regulen.
 • Els nens, fins a certa edat i jubilats podrien tenir descomptes o gratuïtats en les entrades, sempre depenent de les condicions dels llocs que es visiten.
 • Les entrades podrien no ser reemborsables. En molts casos no ho són, però sempre depèn de les respectives administracions.
 • Si hi ha cap descompte disponible al moment de la compra de les entrades, se us aplicarà automàticament, ja que touringbarcelona.com no es lucra amb els preus de les entrades.
Transport
 • El transport privat és necessari per aquest tour, clica aquí o visita la pàgina de transport per donar una ullada a les opcions disponibles.
 • El transport no està inclòs al preu del tour.
 • Touringbarcelona.com no es lucra amb el transport, si hi ha alguna mena de descompte disponible, se us aplicarà automàticament.
Cancel·lacions
 • Touringbarcelona.com no reemborsa els tours per cancel·lacions. De totes maneres, en alguns casos, especialment de força major, es podria valorar un reemborsament sempre presentant-ne un justificant oficial.
 • Podria no ser possible reprogramar un tour per canvi d’horari, ja que està subjecte a disponibilitat. Aquest és un negoci gestionat per una sola persona, així que no puc garantir disponibilitat per a poder canviar la visita d’hora. També, és possible que les entrades d’alguns museus, monuments o equipaments no ofereixin la possibilitat de canviar d’hora, i que es perdessin en cas de no ser usades. De totes maneres, faré tot el possible per a poder-ho aconseguir.
 • En cas d’oferir un reemborsament per cancel·lació, qualsevol comissió aplicada a touringbarcelona.com pel mètode escollit de pagament no seria reemborsada.
Negoci Just
 • Aquest és un negoci operat per una sola persona.
 • Sóc Guia Oficial de Turisme de Catalunya.
 • Totes les polítiques han sigut reflexionades basant-me en un entorn de negoci sostenible i son essencials perquè pugui funcionar.
 • La font d’ingressos i lucre de touringbarcelona.com és la de les visites guiades pròpiament. No em lucro d’altres serveis com l’especulació d’entrades o de mitjans de transport.
 • Confio en la meva experiència i coneixement, així com en el compromís cap a vosaltres, els meus clients, de donar el millor de mi per a oferir-vos la millor de les experiències.
 • Això, per mi, no és només una feina, aquesta és una de les meves passions. Arribar a ser guia de turisme professional és un dels meus majors desitjos assolits.

 

Tours a Barcelona

Fora de Barcelona

Tours Enològics

Tours Destacats

Tours a Barcelona

Fora de Barcelona

Tours Enològics

Tours Destacats