Touringbarcelona.com

Touringbarcelona.com

Tots els tours de touringbarcelona.com són privats. De seguida que facis la reserva, serà el teu tour personal.

No deixis les teves vivències a mercè de la sort, aprofita i gaudeix al màxim de Barcelona i Catalunya.

QUÈ ÉS TOURINGBARCELONA.COM?

 Touringbarcelona.com és una manera única gaudir i descobrir aquesta gran ciutat, Barcelona, i d’altres zones de Catalunya. Aquesta és la meva pròpia web, des d’on ofereixo visites guiades privades. 

 Soc Guia Oficial de Catalunya. En aquesta web trobaràs alguns llocs d’interès per visitar de Barcelona i altres indrets de Catalunya. Aquesta és una selecció d’alguns dels llocs més interessants que, amb el temps, aniré ampliant. Si vols visitar algun lloc que no trobes aquí, no dubtis en consultar.

 Per què reservar el teu tour amb mi és una bona idea? Perquè et trobaràs amb un guia expert i de confiança, algú a qui li importes i amb qui compartiràs una experiència memorable.

 Vols visitar La Sagrada Família i estàs buscant a un Guia Oficial? Estàs en el lloc adequat. Soc Guia Oficial de Catalunya i serà un plaer compartir amb tu totes les coses que sé al llarg del tour.

 Busques algun lloc especial per a menjar? Et puc recomanar llocs a on menjaràs uns àpats deliciosos.

 Necessites informació sobre hotels? Recomanacions, proximitat a les zones que vols visitar més… Com abans comencis a preparar el teu viatge, millor serà la teva experiència.

 Touringbarcelona.com és també una manera amb la qual la gent pot connectar, perquè els seus desitjos i necessitats es puguin fer realitat amb facilitat. Una manera fàcil i ràpida per a trobar allò que busques és preguntant. Si el que desitges és gaudir de la teva experiència, com abans comencis a navegar per aquesta web, abans trobaràs allò que busques i més fàcils esdevindran les teves eleccions.

 Touringbarcelona.com està concebut perquè gaudeixis al màxim del millor Barcelona i Catalunya.

SOBRE MI

 Hola, deixa’m que em presenti explicant-te una mica sobre mi com he arribat aquí, comencem pel més recent. Soc Guia Oficial de Catalunya i m’encanta la meva feina, m’apassiona compartir amb tothom les coses meravelloses de Barcelona i de Catalunya.

 Vaig néixer aquí, a Barcelona, vaig créixer als Pirineus, a tocar de França. Em van educar en una escola anglesa, he viatjat i viscut a diversos països, amb què he adquirit experiència, empatia i flexibilitat per a poder comprendre a les gents amb diferents cultures, per adaptar-me a les seves necessitats. Acabada la meva etapa de viatger, vaig decidir-me a tornar aquí, a Barcelona per a ser Guia Local, un ambaixador de la nostra cultura.

 Aquesta web està creada per mi, disseny, contingut i fotografia. També l’he traduït a les llengües en les quals faig els tours. L’objectiu és transmetre’t de la millor manera possible la vellesa d’aquests llocs, amb l’esperança que et decideixis fer la teva visita guiada amb mi.

 Espero que tinguis un bon dia i que el puguis aprofitar al màxim.

 Atentament,

Aleix