Touringbarcelona.com

Touringbarcelona.com

Tour

Coneix una de les grans obres del Modernisme, una de les joies arquitectòniques de Barcelona. Visitarem la seva zona monumental, a on hi trobarem, també, unes galeries plenes d’història i curiositats. També, coneixerem millor al seu arquitecte, Lluís Domènech i Montaner, les seves ambicions darrere d’aquest ambiciós projecte i alguns dels secrets que s’hi amaguen. Gaudeix descobrint aquesta meravella inigualable.

Com que està ben a prop, pots decidir-te a estendre el tour visitant La Sagrada Família. Es pot fer, tant l’exterior, com l’interior en cas que hi hagi entrades disponibles.

La durada d’aquest tour es pot variar perquè encaixi millor amb les teves necessitats.

Hospital de Sant Pau

El seu nom complet, Hospital de Sant Pau i Santa Creu, fa referència a la persona i a l’entitat que deu el seu finançament. Pau Gil, un notable banquer i home de negocis establit a París, qui va deixar la meitat de la seva fortuna en testament, i l’Hospital de la Santa Creu de Barcelona, amb orígens que es remunten a primers del segle XV, que en aquells moments necessitava una seu lluny del nucli urbà a on estava emplaçat.

Aquesta és una obra mestra de qualitat i tècnica inigualable d’estil Modernista amb inspiració neogòtica. Les obres van començar el 1902, i el 1930 es van aturar sense que el projecte fos completat. Va ser dissenyat i dirigit per Lluís Domènech i Montaner, qui no solament tenia una visió avantguardista de l’art i l’arquitectura dels seus temps, sinó que també va concebre un espai sense precedents en la medicina. Descobreix tot això i moltes més coses en aquest fantàstic tour.

Lluís Domènech i Montaner

Mestre de mestres, ell és un dels arquitectes més notables de la seva època, el seu llegat s una obra mestra en si mateixa. L’hospital de Sant Pau i el Palau de la Música Catalana son dos exemples de la seva capacitat tècnica, artística i històrica, dos edificis considerats Patrimoni de l’humanitat per la UNESCO. Ell va ser, també, una de les peces clau en el disseny i desenvolupament de la Barcelona i les seves societats dels segles XX i XXI. Descobreix aquests fets amb més detalls i moltes més coses.

Pau Gil i Serra

Nascut a Barcelona i establit a París des de la seva infància, va ser un banquer i un home de negocis de gran prestigi entre la burgesia parisenca. Decidí deixar la meitat de la seva fortuna en testament per a la construcció d’un hospital a Barcelona, i la resta és història, descobreix-la.

Durada del tour 1h*

 • No t’oblidis de carregar la bateria de la teva càmera, la necessitaràs.
 • No és necessari transport privat per aquest tour.

Horaris

· De dimarts a divendres:

de 10:00h a 12:30h

· Caps de setmana i festius:

de 10:00h a 1700h

Aquest tour no està disponible:

· Els dilluns no festius

· El 23 d’abril

· El 24 de setiembre

Preu

90

+ Entrades

 

Reserves

Hospital de Sant Pau

9 + 14 =

No soc un Robot  : )

Tour

90

Touring Barcelona

Entrades

15

per persona*

Les entrades tenen preu reduït per a jubilats i estudiants. Menors de deu anys entrada gratuïta.

Touring Barcelona

Transport

Aquest tour no requereix transport. Si necessiteu que us reculli i o us deixi en algun lloc, entra a la pàgina de transport clicant aquí per a veure les opcions que més et convinguin, i el seu cost.

Si necessites transport privat, clica aquí per a veure les opcions disponibles.

Touring Barcelona

Fet a mida

Tots els tours poden ser modificats perquè encaixin millor amb les teves necessitats.

Clica aquí per a crear-te el teu propi tour.

Touring Barcelona

Polítiques de Reserva
Preu del Tour
 • El preu del tour és per grup.
 • El preu marcat en aquesta pàgina és el preu de la visita guiada pel grup, que no varia, tant si sou més com si sou menys persones, excloent-ne el preu de les entrades, transport i qualsevol altre cost per activitat que vulgueu realitzar durant el tour.
 • El cost total del tour serà el preu marcat a la pàgina més el cost de les entrades, transport i qualsevol altre cost derivat d’activitats que decidiu fer durant el seu transcurs.
 • Tots els tours es poden modificar perquè encaixin millor amb les vostres necessitats i preferències. Els pots estendre i, en alguns casos, fer-los més curts. No tots els tours es poden realitzar amb menys temps de l’indicat o recomanat.
 • Aquest preu és per tour privat, si ets un agent o agència de viatges, contacta amb mi per a més informació.
Entrades
 • És necessiten entrades per visitar l’Hospital de St. Pau.
 • El preu de les entrades no està inclòs en el preu del tour.
 • El preu de les entrades s’ha de sumar al cost del tour.
 • El preu de les entrades és per persona.
 • El preu de les entrades està establert per part de l’administració dels museus, monuments i equipaments que es visiten, i no per touringbarcelona.com.
 • El preu de les entrades està subjecte a possibles canvis sense previ avís, sempre establerts per les administracions que les regulen.
 • Els nens, fins a certa edat i jubilats podrien tenir descomptes o gratuïtats en les entrades, sempre depenent de les condicions dels llocs que es visiten.
 • Les entrades podrien no ser reemborsables o canviades d’hora. En molts casos no ho són, i sempre depèn de les seves respectives administracions.
 • Si hi ha cap descompte disponible al moment de la compra de les entrades, se us aplicarà, ja que touringbarcelona.com no es lucra amb els preus de les entrades.
Transport
 • Aquest tour no requereix transport.
 • El transport no està inclòs al preu dels tours.
 • Hi ha diferents opcions de transport disponibles si en necessites, clica aquí per a donar-los una ullada.
 • Touringbarcelona.com no es lucra amb el transport, si hi ha alguna mena de descompte disponible, se us aplicarà.
Cancel·lacions
 • Touringbarcelona.com no reemborsa els tours per cancel·lacions. De totes maneres, en alguns casos, especialment de força major, es podria valorar un reemborsament sempre presentant-ne un justificant oficial.
 • Podria no ser possible reprogramar un tour per canvi d’horari, ja que està subjecte a disponibilitat. Aquest és un negoci gestionat per una sola persona, així que no puc garantir disponibilitat per a poder canviar la visita d’hora. També, és possible que les entrades d’alguns museus, monuments o equipaments no ofereixin la possibilitat de canviar d’hora, i que es perdessin en cas de no ser usades. De totes maneres, faré tot el possible per a poder-ho aconseguir.
 • En cas d’oferir un reemborsament per cancel·lació, qualsevol comissió aplicada touringbarcelona.com pel mètode escollit de pagament no seria reemborsada.
Negoci Just
 • Aquest és un negoci operat per una sola persona.
 • Soc Guia Oficial de Turisme de Catalunya.
 • Totes les polítiques han estat reflexionades basant-me en un entorn de negoci sostenible i son essencials perquè pugui funcionar.
 • La font d’ingressos i lucre de touringbarcelona.com és la de les visites guiades pròpiament. No em lucro d’altres serveis com l’especulació d’entrades o de mitjans de transport.
 • Confio en la meva experiència i coneixement, així com en el compromís cap a vosaltres, els meus clients, de donar el millor de mi per a oferir-vos grans experiències.
 • Això, per mi, no és només una feina, aquesta és una de les meves passions. Arribar a ser guia de turisme professional és un dels meus majors desitjos assolits.

 

Tours a Barcelona

Fora de Barcelona

Tours Enològics

Tours Destacats

Tours a Barcelona

Fora de Barcelona

Tours Enològics

Tours Destacats