Touringbarcelona.com

Touringbarcelona.com

El transport públic és recomanable per alguns tours a la ciutat. És una opció sostenible i flexible.

El transport públic a Barcelona és àgil, funciona adequadament i amb el que t’estalvies ho pots invertir en un bon àpat.

En qualsevol cas, tu decideixes el que més et convé. Touringbarcelona.com no es lucra ni accepta comissions sobre el servei de transport.

Transport

Tots els tours són privats, gaudeix-los.

Transport Privat

Monovolum

Capacitat per a 6 persones, més conductor i guia. Aquesta és la millor opció per a la majoria de tours privats, és espaiosa, confortable i àgil per a les visites dins de la ciutat.

El cost és el mateix del cotxe, també el pots escollir encara que només sigueu 2 persones.

Cotxe

Capacitat per a 2 persones, més conductor i guia.. Aquesta opció és molt àgil per als tours dins de la ciutat.

Aquesta opció és una mica més limitada en disponibilitat que el monovolum. Si esculls aquesta opció al moment de la reserva del teu tour i no hi hagués disponibilitat, se us assignarà el monovolum.

Minibus-Bus

La naturalesa d’aquesta web és la d’oferir tours privats. De totes maneres, podria ser que fóssiu un grup gran de més de 6 persones, en aquest cas contacteu per a més informació per a vehicles de més places. S’ha de tenir en compte que la ciutat, té restriccions pel trànsit rodat d’una certa mida, així que fer-hi tours amb vehicles de gran capacitat podria comportar certes restriccions.

Si el tipus de transport que necessites és més gran que el monovolum, contacta per poder-ho gestionar de la millor manera possible.

Transport Públic

Taxi

La majoria dels llocs d’interès per a visitar solen estar relativament a prop. El cost dels viatges és assequible, així que aquesta podria ser una bona opció per als tours dins de la ciutat. També ofereixen bona flexibilitat.

Si et decideixes per aquesta opció, escull-la al mòdul de reserves quan facis la reserva del tour.

Recollida – Deixada

Servei extra

Recollida 20€
Deixada 20€
Recollida i deixada 20€

Servei:

Aquest servei comporta un cost extra, només si el tour no requereix transport, i ha d’entrar dins de la durada estipulada del tour. Aquest servei només està disponible per a grups de màxim 3 persones.

Nota Important:

Tots els tours que requereixen transport tenen aquest servei, de recollida i deixada, inclòs al preu del transport. Se us pot recollir i deixar en qualsevol part de la ciutat, sempre dins del temps de duració del tour.

Aeroport

Recollida – Deixada

Recollida 30€
Deixada 30€
Recollida y Deixada 50€

Servei:

Aquest servei té un cost extra sobre el preu del tour, i ha d’encaixar dins del temps de la seva durada. L’espai per a l’equipatge és, en general, d’una maleta grossa i un equipatge de mà per persona. Aquest servei només està disponible per a l’aeroport de Barcelona, l’Aeroport del Prat, i per a tours amb servei de transport privat contractat.

Limitacions Sobre els Preus:

Aquests preus són per al cotxe i el monovolum, així com el taxi. El cost del taxi serà abonat per a tu al moment. Contacta per a més informació sobre els costs d’aquest servei per a vehicles de major capacitat.

Port

Recollida – Deixada

Recollida 0€
Deixada 0€
Recollida y Deixada 0€

Servei:

Aquest servei no comporta despesa extra, ha d’encaixar dins de la durada total de cada tour contractat, i està només disponible per al port de Barcelona i solament per a tours amb transport privat contractat. L’espai per a l’equipatge és, en general, d’una maleta grossa i un equipatge de mà per persona.

Limitacions Sobre els Preus:

Aquests preus són per al cotxe i el monovolum. Contacta per a més informació sobre els costs d’aquest servei per a vehicles de major capacitat.

Despesa del transport

Cotxe i Monovolum

Dins de la Ciutat:

4h 176€
5h 220€
6h 253€
7h 286€
8h 319€

Fora de la Ciutat:

Els tours de fora de la ciutat tenen alguns increments en la despesa derivats de les distàncies i els peatges. Quan facis la reserva, cada tour et marcarà el total del preu del transport. Els preus que estan marcats aquí, són per a donar-te una idea del cost del transport si és que decideixes fer-ne un a la teva mida.

Per als tours a mida, se us enviarà el cost exacte amb el pressupost. No dubtis en contactar per a més informació.

Sobre el Servei:

El servei de transport que generalment usem, el cotxe i el monovolum, és ofert per un petit equip de professionals independents amb un excel·lent bagatge.

Touringbarcelona.com no genera benefici ni rep comissions per aquest servei.

Polítiques de Reserva
Bus, Metro i Tram
 • El transport públic a Barcelona és àgil i funciona adequadament.
 • Els costs del transport públic no estan inclosos al preu dels tours.
 • Touringbarcelona.com aposta per la sostenibilitat.
Taxi
 • El taxi és àgil i flexible.
 • Els costs del taxi no estan inclosos al preu dels tours.
Transport Privat
 • El transport no està inclòs al preu dels tours.
 • Touringbarcelona.com no es lucra amb el transport, si hi ha alguna mena de descompte disponible, se us aplicarà.
Cancel·lacions
 • Touringbarcelona.com no reemborsa els tours per cancel·lacions. De totes maneres, en alguns casos, especialment de força major, es podria valorar un reemborsament sempre presentant-ne un justificant oficial.
 • Podria no ser possible reprogramar un tour per canvi d’horari, ja que està subjecte a disponibilitat. Aquest és un negoci gestionat per una sola persona, així que no puc garantir disponibilitat per a poder canviar la visita d’hora. També, és possible que les entrades d’alguns museus, monuments o equipaments no ofereixin la possibilitat de canviar d’hora, i que es perdessin en cas de no ser usades. De totes maneres, faré tot el possible per a poder-ho aconseguir.
 • En cas d’oferir un reemborsament per cancel·lació, qualsevol comissió aplicada touringbarcelona.com pel mètode escollit de pagament no seria reemborsada.
Negoci Just
 • Aquest és un negoci operat per una sola persona.
 • Soc Guia Oficial de Turisme de Catalunya.
 • Totes les polítiques han estat reflexionades basant-me en un entorn de negoci sostenible i son essencials perquè pugui funcionar.
 • La font d’ingressos i lucre de touringbarcelona.com és la de les visites guiades pròpiament. No em lucro d’altres serveis com l’especulació d’entrades o de mitjans de transport.
 • Confio en la meva experiència i coneixement, així com en el compromís cap a vosaltres, els meus clients, de donar el millor de mi per a oferir-vos grans experiències.
 • Això, per mi, no és només una feina, aquesta és una de les meves passions. Arribar a ser guia de turisme professional és un dels meus majors desitjos assolits.

 

Despesa del transport

La despesa del transport no està inclosa al preu dels tours.

Tours a Barcelona

Fora de Barcelona

Tours Enològics

Tours Destacats

Tours a Barcelona

Fora de Barcelona

Tours Enològics

Tours Destacats